sofiehedberg.blogg.se

2013-07-24
12:43:00

Vaaaaaaarmt...
Fan vad det tog emot att ta sig iväg idag. För första gången på en vecka sov jag en hel natt utan att vakna av smärta efter den urdragna tanden. Men är ju inge piggare och klokare för det.. Imorgon kommer lönen, woho. Ska skriva en mat lista till kommande vecka, förslag på måltider? Tycker det är kul att laga mat, skulle vara kul att testa något nytt!  Igår efter jobbet mötte jag Lina & Adam så gick vi och tog ett kvällsdopp i Sandviken. Bra avslut på en varm dag. Gillar Linas pose ute i vattnet haha!
 
       
 
När jag kom hem möttes jag av en påse med nya kläder från familjen som varit i Skottland. Fick  bl.a. den här tröjan 😊 tusen tack!

 
 
 

2013-07-23
14:47:00

Workey
Det är tisdag och jag är på jobbet. Är alltid runt 30 grader här inne, man är svett innan man ens börjat jobba typ. Hade iaf en jätte bra helg, vädret gjorde så mycket! Skönt att komma ut och få lite färg på kinderna 😊 Ikväll efter jobbet blir det bad med Adam & Lina. Men var är solen??????? Hörde nyss att det regnar i Degerfors, hoppas det fortsätter vidare för här vill vi inte ha något regn, alls! Bild från helgen, jag har hunnit med stranden lite grann iallafall 😊
 

2013-07-21
12:22:00

Söndag? Redan?

Va? Är det redan söndag? Hade en kanon kväll igår! Vi grillade grillspett, spelade lite yatzy och sjöng sing star.Har varit så skönt att vara ledig!


2013-07-20
11:05:05

Helg!
Äntligen helg! Var så skönt att vakna idag utan väckarklockan. Har precis tagit en dusch och ska väl så småning om göra mig iordning. Idag ska vi till Degerfors till brorsan med Emma & Simon. Hela huset för oss själva, aaaah! Blir grillning, kubb och lite dricka för dom andra skulle jag tro. Jag kanske tar mig en och en annan cider iofs... Är ju ledig imorgon! ;) Lite film på kvällen säkert. Håller tummarna för vädret, det ska vara en bra dag idag!
 
 

2013-07-17
15:38:00

Pain....
Sitter på jobbet och slöar. Har varit ganska lugnt idag, än så länge. Vilket är super skönt för jag drog ut visdomstand nr 3 av 4 i måndags och jag bokstavligt talat döööööör av smärta, läk då! Trots smärtan och huvudvärken var jag en champion imorse och slängde mig på cykeln och cyklade till jobbet. Inte för att jag hade planer på att sjukanmäla mig, men det hade varit så skönt att vila käften idag. Är ledig imorgon och då ska jag inte röra en fena! .... Eller... Jo ska nog fan storstäda. Känns som jag alltid ska städa, men det blir ju för fan skitigt på en gång där hemma. Känns bra att dom lediga dagarna går till att städa och tvätta, gör jag inte det så jobbar jag. När lönen kommer försvinner den lika snabbt, but i guess its what they call growing up!
 
Pga dålig uppdatering bjuder jag på lite mobilbilder!
 
 
Köpt nya jeans!

 
Blev röd som en tomat efter neas student.

 
På g till jobbet!
 

 
Ombytt och klar.
 
 
Testar pappas nya favorit.
 
 
Haha! (17/5) Jag och Adam i min gamla kjol!
 
 
Ullared & Liseberg en helg!
 
 
Johan käkar korv och mos efter en dag på ullared. ♥
 
 
Myskväll med storasyster och lillebror. Vi kollade på vägen till eldoraaaado! Bra film! Dom var snälla och följde mig hem, man vågar ju fan inte gå själv om kvällarna!